Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی از افزایش کالای قاچاق در بازار طی هفته های اخیر خبر داد و گفت که اخبار ضد و نقیضی درباره احتمال ترخیص محموله بوش شنیده می‌شود.

محمدرضا غزنوی اظهار کرد: طی هفته‌های اخیر بازار مملو از کالاهای قاچاق شده و این موضوع تولیدکنندگان را برای عرضه کالا با مشکل مواجه کرده است، چرا که متقاضی آنها کمتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا واردات لوازم خانگی برای مرزنشینان قانونی شده؟

به گفته وی اخیرا جریانی ایجاد شده که لوازم خانگی را از مرز به صورت قانونی و به وفور وارد می‌کند و به همین دلیل بازار مملو از کالای قاچاق شده است. به عبارتی به نظر می رسد واردات برای مرزنشینان به صورت شبه قانونی انجام می‌شود.

سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی همچنین با اشاره به افزایش بیش از ۷۰ درصدی تولید لوازم خانگی در سال گذشته، تصریح کرد: با توجه به افزایش تولید در سال گذشته و همچنین در دو ماه ابتدایی سال جاری به نظر می رسد خارجی‌ها از این موضوع ناراحت هستند و به بازار حمله کرده‌اند. از طرف دیگر رکود نیز بر بازار حاکم است.

 

همچنین به گفته وی اخبار ضد و نقیضی درباره احتمال ترخیص محموله بوش شنیده می‌شود که سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی معتقد است ترخیص آن نشان می‌دهد احتمالاً قرار است واردات لوازم خانگی آزاد شود و چراغ سبزی به واردات کالای خارجی است.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۷۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل مخالفت برخی دولتی‌ها با واردات خودرو‌ برقی و عدم امکان ثبت‌نام برای متقاضیان جدید

عباس جبالبارزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد: مسائل و مشکلات پیش‌روی واردات خودرو از جمله خودرو‌های برقی همچنان ادامه دارد. براساس قوانین امکان واردات خودرو منوط به شرایطی پیش‌بینی شده است، اما واردات خودرو در دسترس عموم مردم نیست و پاسخگوی نیاز‌های آنها نیز نبوده است.

نایب رییس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی گفت: سامانه یکپارچه خودرو برای آن دسته از متقاضیانی که از قبل ثبت نام کرده‌اند و هم برای آن افرادی که مایل هستند این خودرو‌های را خریداری کنند باز باشد.

جبالبارزی خاطرنشان کرد: براساس گزارش‌ها باوجود اعلام قبلی مبنی بر آغاز واردات خودرو‌های برقی از ۱۶ اردیبهشت سامانه یکپارچه عرضه خودرو‌ها با اختلال مواجه بود و یکی از دلایل آن عدم تمایل شرکت‌های خودروسازی به واردات خودرو‌ها و از جمله خودرو‌های برقی است.

واردات خودرو‌های برقی مخالفانی در دولت دارد که به صراحت اعلام نمی‌کنند

وی بیان کرد: واردات خودرو ممکن است مخالفانی نیز در دولت داشته باشد، اما چون پیش‌بینی واردات قانون مجلس است به صراحت این مخالفت را بیان نمی‌کنند بلکه درمسیر آن سنگ‌اندازی می‌کنند.

سامانه یکپارچه باید برای ثبت تقاضا‌های جدید باز باشد

نایب رییس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: سامانه یکپارچه باید برای ثبت تقاضا‌های جدید باز باشد و مردم این امکان را داشته باشند که به خودرو‌های وارداتی دسترسی پیدا کنند. نباید برای عده‌ای رانت و برای برخی دیگر محدودیت وجود داشته باشد.

اذعان وزیر صمت به امکان صادرات خودرو‌های ایران به اروپا

وی عنوان کرد: اگر قرار است عدالت برقرار باشد باید واردات انجام شود و در مقابل صادرات هم صورت گیرد، چون به اذعان وزیر صمت خودرو‌های ایران قابلیت صادرات به اروپا را دارد.

باید اجازه دهیم که خودروسازان کشور بازار صادراتی کشف کنند

جبالبارزی خاطرنشان کرد: باید اجازه دهیم که خودروسازان کشور بازار صادراتی کشف کنند و از سوی دیگر واردکنندگان نیز این امکان را داشته باشند تا خودرو‌های مورد نیاز مردم را وارد کنند که به این رقابت سالم گفته می‌شود.

وی درباره انحصار تولید شارژ‌های خودرو‌های برقی به یک شرکت معین، بیان کرد: خودرو یا هر محصول صنعتی دیگری باید از انحصار خارج شود و هر کسی مجاز باشد که تولید و صادرات انجام دهد. البته اینکه باید استفاده از توان داخلی در اولویت باشد حرف درستی است، اما اگر ممنوعیت وارداتی وضع شود ممکن است نیاز‌های بازار و مردم تامین نشود. اگر انحصار صنعت خودروسازی و صنایع وابسته به آن از بین برود و فضای کسب و کار برای تولیدکنندگان مناسب بوده و تسهیلات پرداخت شود طبیعی است که صنایع داخلی نیز رشد خواهند کرد.

ورود دانش‌بنیان‌ها به عرصه تولید صنعتی نیازمند وجود فضای رقابتی و خروج از انحصار است

نایب رییس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی ایران خاطرنشان کرد: وقتی برند‌های مختلف داخلی و خارجی کنار هم رقابت کنند به تدریج مزیت‌های تولید خود را نشان می‌دهد و طبیعی است که بازار هم به سمت تولیدکنندگانی می‌رود که محصولات کیفی‌تر و قیمت رقابتی‌تر ارایه می‌دهند و در این شرایط مردم نیز اقبال و توجه بیشتری به آنها خواهند داشت. این بستری است برای حضور دانش‌بنیان‌های داخلی است و باید گفت که ورود آنها به عرصه تولید و صنعت نیازمند وجود فعالیت صنایع در فضای رقابتی است تا انگیزه‌ای هم برای اصلاح و بهبود روش‌های تولید وجود داشته باشد.

حمایت از تولیدات داخلی به معنای محدود کردن بازار نیست

وی گفت: حمایت از تولیدات داخلی به معنای محدود کردن بازار نیست. اینکه بستر به گونه‌ای فراهم شود که از تولید باکیفیت حمایت شود مورد تایید است از جمله این حمایت‌ها کمک در مسائل تحقیقاتی و تسهیلات مناسب به دانش‌بنیان‌ها است و در برخی از موارد نیز می‌توان با نظام تعرفه‌ای به آنها کمک کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل مخالفت برخی دولتی‌ها با واردات خودرو‌ برقی و عدم امکان ثبت‌نام برای متقاضیان جدید
  • برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست
  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • چرا خارجی خریدیم؟ / شهرداری تهران توجیه می کند یا توهین؟
  • شورای رقابت و سکوت درباره رویه ضد رقابتی برندهای خارجی
  • ورود دادستانی برای تعیین تکلیف ۳۳۰۰ خودرو خارجی معطل در گمرک شهید باهنر
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است