Web Analytics Made Easy - Statcounter

عربلویی الزام درج کد رهگیری روی لوازم خانگی را در جلوگیری از قاچاق کالا‌ها موثر دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «بخشعلی عربلویی» شب گذشته (چهارشنبه 4 تیر) در گفتگوی 18 و 30 دقیقه شبکه خبر سیما الزام درج کد رهگیری روی لوازم خانگی را در جلوگیری از قاچاق کالا‌ها موثر دانست و گفت: اگر این طرح شفافیت داشته باشد و به طور صحیح اجرا شود تاثیر خوبی بر بازار و کاهش میزان قاچاق خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم‌خانگی ادامه داد: در حال حاضر لوازم خانگی قاچاق به وفور در بازار وجود دارد و متاسفانه در زمینه مبارزه با این پدیده اقدام مهمی صورت نگرفته است.

 

عربلویی تصریح کرد: برخی تولیدکنندگان اقدام به شناسه دار کردن کالا‌های خود کرده اند و ما پیگیر هستیم تا تمامی تولیدکنندگان و فروشندگان این کار را انجام دهند.

 

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم خانگی بیان کرد: شناسه دار کردن کالا‌ها برای واحد‌های تولیدی بزرگ آسان‌تر است، اما در واحد‌های کوچک به دلیل اینکه تیم اداری ضعیفی دارند این روند سخت‌تر انجام می‌شود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: تولید لوازم خانگی شناسه برای لوازم خانگی بازار لوازم خانگی لوازم خانگی لوازم خانگی کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم

هر ساله تعدادی از جنگل‌های  کشور درگیر آتش سوزی می‌شوند، اما در برخی موارد عمدی بودن این آتش سوزی‌ها غیر قابل انکار است، زیرا قاچاقچیان چوب گاهی به دلیل ناکامی در قاچاق چوب درختان اقدام به آتش زدن جنگل‌ها می‌کنند.

طی سال‌های اخیر با پیشرفت علم و تکنولوژی و روی کارآمدن هوش مصنوعی می‌توان از این تکنولوژی برای جلوگیری از قاچاق چوب و آتش سوزی جنگل استفاده کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • کشف ۲۳۸ میلیارد کالای قاچاق در کرمان
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • جریمه ۲ میلیارد و ۴۷۶ میلیون ریالی قاچاقچی لوازم یدکی خودرو!
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است