Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@07:55:51 GMT

پیش‌بینی صادرات ۱۶۰ میلیون دلاری لوازم خانگی

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۵۷۵۶

به گزارش اکوفارس، مهدی صادقی نیارکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش تولید انواع لوازم خانگی در سال گذشته، اظهار کرد: این در حالی است که در سال گذشته برند خارجی که سهم آن‌ها حدود ۵۰ درصد بازار رسیده بود در کشور حضور نداشتند.

وی افزود: بعد از خروج شرکت‌های کره‌ای، بلافاصله شرکت‌های داخلی فعال در این صنعت جایگزین آنها شدند و خلاء بازار را پوشش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه شرکت‌های همکار برندهای کره‌ای در نیمه دوم سال وقتی مطمئن شدند که شرکت‌های کره‌ای دیگر در ایران حضور نخواهند داشت به سمت برندهای ایرانی حرکت کردند. البته می‌توان گفت که در حال حاضر تفاوت عمده‌ای بین تولیدات داخلی با برندهای ایرانی نسبت به نمونه مشابه خارجی وجود ندارد.

معاون امور صنایع وزارت صمت از افزایش ۱۳ درصدی تولید لوازم خانگی در ساله ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ خبر داد و تصریح کرد: در سال جاری برای صادرات لوازم خانگی نیز برنامه‌ریزی شده است و پیش بینی می‌شود که در سال جاری ۱۶۰ میلیون دلار لوازم خانگی صادر شود.

به گفته این مقام مسئول تولید یخچال و فریزر در سال گذشته با ۷ درصد رشد به یک میلیون و ۱۶۰ هزار دستگاه رسید که امسال برنامه ریزی شده تولید این وسیله به یک میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه برسد. همچنین در سال گذشته تولید ماشین لباس‌شویی با ۳۳ درصد رشد به ۷۴۰ هزار دستگاه رسید و امسال به ۹۰۰ هزار دستگاه خواهد رسید. تولید تلویزیون نیز که ابتدای سال گذشته کاهشی بود، در شش‌ ماهه دوم سال افزایش یافته و در مجموع با سه درصد به ۸۲۵ هزار دستگاه رسیده و در سال جاری هم برنامه‌ریزی شده که به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه برسد.

همچنین به گفته صادقی نیارکی عمق ساخت داخل در زمینه بخاری ۹۰ درصد کولر ۱۰۰ درصد، یخچال و فریزر ۶۰ درصد، آبگرمکن ۷۵ درصد، ماشین لباسشویی ۶۰ درصد، اجاق گاز ۹۰ درصد و تلویزیون ۳۰ درصد است.

در صورت همکاری بانک‌ها، ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تحریک تقاضای داخلی پرداخت می‌شود

وی همچنین درباره بازار داخلی لوازم خانگی اظهار کرد: از طرفی با توجه به اینکه لوازم خانگی کالاهای مصرفی بادوام است و قدرت خرید مردم نقش کلیدی دارد و در این زمینه هم باید برنامه‌ریزی شود.

صادقی نیارکی یکی از برنامه‌های وزارتخانه در سال جاری را تحریک تقاضای کالاهای مصرفی بادوام در داخل عنوان کرد و گفت: این برنامه نیازمند تامین منابع است و در آن ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات دیده شده که ۶۰ درصد قیمت کالا با استفاده از آن پرداخت می‌شود و باز پرداخت آن به صورت دو ساله و با سود منطقی در نظر گرفته شده است و تقاضا داریم بانک مرکزی برای پرداخت تسهیلات و دولت در زمینه پرداخت یارانه تسهیلات که حدود ۲۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده، همکاری های لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به افزایش نرخ ارز و به تبع آن نهاده‌های تولیدی از جمله فلزات اساسی و محصولات پتروشیمی که با قیمت جهانی در بورس عرضه می‌شود، اظهار کرد: برای ایجاد تعادل بین افزایش قیمت نهاده‌های تولید و توان مردم نیازمند ارائه تسهیلات هستیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سال گذشته هزار دستگاه برنامه ریزی لوازم خانگی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است

به گزارش خبرنگار مهر، درویشعلی حسن زاده ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال گذشته با توجه به شرایطی که در استان و کشور حاکم بود تلاش شد در حوزه اقتصادی با همکاری در بخش خصوصی و سیار حوزه‌های حاکمیتی و اجرایی استان بتوانیم شرایطی را رقم بزنیم که به سمت بهبود رشد اقتصادی استان حرکت کنیم.

وی از صدور ۱۴۶ پروانه واحد صنعتی طی سال گذشته در استان خبر داد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۲۷ درصدی نشان می‌دهند.

رشد ۱۰ درصدی صدور پروانه واحدهای صنعتی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان گفت: برای بهره برداری این تعداد واحد صنعتی میزان ۳۴ هزار و ۴۴۴ میلیارد ریال هزینه شد که با رشد ۱۰ درصدی مواجه بوده و توانسته برای سه هزار و ۳۵۷ نفر شغل ایجاد کند.

وی در خصوص بحث صدور مجوزها برای آغاز کار فعالیت جدید هم افزود: سال گذشته ۳۸۲ فقره جواز با حجم سرمایه گذاری ۷۳۳ هزار میلیارد ریال و با پیش بینی اشتغال ۹ هزار و ۳۹۴ نفر حجم سرمایه گذاری تأسیس شد که این موضوع نسبت به سال قبله سه برابر رشد داشته است.

رشد ۵۹ درصدی اشتغال با احیای واحدهای راکد در گلستان

وی از احیای ۳۵ واحد راکد با حجم سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال خبر داد و اضافه کرد: احیای این واحدها برای ۵۰۲ نفر شغل ایجاد شد که در این بخش رشد ۵۹ درصدی داشتیم.

حسن زاده با اشاره به اینکه تعهد اشتغال پنج هزار و ۶۰۰ نفر بود، اظهار کرد: طبق آمار اعلام شده هفت هزار نفر در سامانه رصد ثبت نام کردند که رشد ۲۵ درصدی نسبت به هدف تعیین شده داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: میزان صادرات از ابتدای دولت سیزدهم تا پایان فروردین سال گذشته ۷۲۲ میلیون دلار صادرات داشتیم که نسبت به مدت مشابه رشد بیش از دو برابری را شاهد بودیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان میزان صادرات از گمرکات استان طی سال گذشته را ۳۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار دانست و گفت: ارزش هر تن صادرات ۵۵۸ دلار است.

وی در خصوص حوزه اصناف و بازار هم افزود: سال گذشته ۱۰ هزار و ۹۳۲پ روانه کسب صادر شد.

حسن زاده اظهار کرد: طی سال گذشته ۳۲۶ پرونده تخلفاتی در حوزه قاچاق ثبت شد که نسبت به سال گذشته ۲۵۱ درصد رشد داشته است.

کد خبر 6100343

دیگر خبرها

  • برخورد نمایشی با فروشندگان لوازم خانگی قاچاق/ اراده‌ای برای مبارزه با پدید قاچاق نیست
  • خدمات پس از فروش لوازم خانگی و یدکی خودرو اجباری است
  • بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • پیش‌بینی تولید ۷۷ تن کلزا در بابلسر
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • پاکشوما ۴۹ ساله شد
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است